ترخیص پارچه

در این مقاله در مورد ترخیص پارچه از گمرک صحبت می کنیم.

همان طور که ، می دانید ترخیص انواع  کالاها یعنی خارج کردن کالا از گمرک می باشد.

یکی از مهمترین نیازهای کشور ها فرایند واردات انواع کالا می باشد. به همین دلیل نقش بسیار زیادی در اقتصاد کشور دارد. و برای تامین نیازهای جامعه از بهترین گزینه ها می‌باشد. زیرا تولیدات داخلی پاسخگوی  تقاضای افراد و جمعیت زیاد نمی باشد . وپارچه از پر مصرف ترین کالا ها در کشور محسوب می شود. و واردات این کالا سبب شده است که همچنین مورد توجه تجار قرار بگیرد.

واردات پارچه دارای مراحل حساسی می‌باشد که ترخیص آن به دست افراد کاربلد انجام می‌گیرد. ترخیص کاران از تمامی شرایط و قوانین ترخیص پارچه آگاه هستند و شما را تا پایان راه همراهی می‌کنند.

واردات پارچه بیشتر به صورت حمل و نقل دریایی است. با فرسودگی دستگاه های نساجی نیاز به واردات پارچه مانند پارچه مشکی افزایش می یابد. برای مثال ایرانی ها استفاده زیادی از پارچه مشکی نسبت به کشورهای دیگر دارند.

تجار در انواع مختلفی از پارچه ها را وارده کرده اند بیشترین واردات پارچه به کشور ایران از کشور های چین، ترکیه، پاکستان، امارات و ایتالیا می باشد. همچنین جالب است بدانید که بهترین و با کیفیت ترین پارچه ها از کشور ترکیه و بیشترین درصد پارچه از کشور چین وارد ایران می شود.

طبق امار بیش از 50 درصد پارچه های مصرفی کشور اعم از ترخیص پارچه های مبلی و پارچه از طریق واردات تامین می شود و 95 مورد از مواد اولیه پوشاک مربوط به پارچه می باشد.

مراحل مورد نیاز برای واردات پارچه از گمرک

*از آنجایی که کلیه منسوجات دارای مواد مختلف و درصد متفاوتی از مواد هستندو نیز به دلیل داشتن تولید داخل ، بهتر است بعد از انبار نمودن کالای منسوجات ابتدا تقاضای انوانتر به گمرک داده شود تا تعرفه گمرکی مربوط به آن مشخص گردد چون با توجه به تولید داخل کشور ورود برخی از گونه های منسوجات به داخل ممنوع میباشد و اظهار کالا زیر تعرفه اشتباه مشمول قوانین قاچاق کالا میگردد .

*شما باید از شخص کار بلد کمک بگیرید زیرا اگر آن شخص هیچ اطلاعاتی نداشته باشد باعث می شود شما هزینه های اضافی پرداخت کنید و هچنین ، زمان ترخیص کالای شما بسیار طولانی شود.و جریمه و عوارض مربوطه را نیز بپردازید.

قوانین مهم واردات پارچه

اولین اقدام برای واردات پارچه ،هماهنگ کردن با شرکت بازرگانی کالا می باشد. و همچنین باید به شرکت‌های مطمئن و معتبر مراجعه کنید.

و ارتباط با شرکتی که دارای حمل و نقل معتبر باشد می‌تواند کار شما را به بهترین نحو ممکن انجام دهد. تعرفه های مشخص شده را پرداخت کنید و مکرر پیگیری کنید تا در زمان تعیین شده بدون تداخل در مسیر ترخیص شود.و همچنین ، در نظر گرفتن تقاضای جامعه برای وارد کردن نوع پارچه بسیار مهم است.قبل از واردات خود بازاریابی های مورد نیاز  و مناسبی را در بازار نساجی انجام دهید.

پارچه ها طور کلی ؛ به سه نوع طبیعی و مصنوعی و ترکیبی  تقسیم بندی می شوند.

پارچه های طبیعی 

پارچه های طبیعی اصولا نرم و بادوام  بالا هستند. همانطور که از نام آن ها مشخص است ، با استفاده از  مواد خام موجود در طبیعت و حیوانات تولید می شوند. این ها شامل ؛ پارچه های پنبه ای (الیاف پنبه)، کتان (ساقه های کتان)، ابریشم (پیله کرم ابریشم)، پشم (پشم حیوانات)، چرم (پوست حیوانات)، جیر (پوست حیوانات) و خز (مو و خز).تهیه و تولید می شود.

پارچه های مصنوعی 

پایه و اساس  پارچه های مصنوعی با استفاده از مواد معدنی یا ترکیبی از مواد معدنی و شیمیایی ساخته می شوند. پارچه های مصنوعی در انواع متعددی یافت می شوند که هر کدام خواص و کاربردهای خاص خود را شامل می شود.

این پارچه ها معمولا دوام بیشتری دارند و از لحاظ قیمت کمتر از پارچه های طبیعی هستند. از انواع الیاف و پارچه های مصنوعی می توان به داکرون، نایلون، پلی استر، ساتن، استات، آزبست، چرم مصنوعی و خز و … اشاره کرد.

در ساخت پارچه های کامپوزیتی از مواد طبیعی و مصنوعی با در صدهای مختلف استفاده می شود. برخی از انواع مخمل، ویسکوز پلی استر، تری پشمی، تری پنبه ای از محبوب ترین ها در این دسته هستند.

پارچه ها از نظر  نوع بافت و حتی کاربرد تقسیم بندی  می شوند.

با توجه به این تنوع بالا، نمونه پارچه مورد نظر باید قبل از خرید به آزمایشگاه گمرک تحویل داده شود. پس از انجام آزمایشات دقیق و رعایت استانداردها، مجوز و حقوق واردات پارچه اعلام خواهد شد.

همان طور که می دانید ، در شرایط تحریم اقتصادی کشور ، امکان وارد شدن ماشین آلات و تکنولوژی جدید نساجی به کشور وجود نداردو همچنین ،به دلیل کهنه و قدیمی شدن ماشین آلات کارخانجات نساجی، موجب کمتر شدن تیراژ تولید پارچه ها می شود .و تولید پارچه در ایران هزینه های زیادی را شامل می شود. و امکان تولید انواع پارچه ها وجود ندارد.

و همین امر سبب شده است که هزینه های پارچه های موجود افزایش یابد.

ارزش پارچه های وارداتی:

ارزش و هزینه ترخیص کالاها و یا همان  پارچه های وارداتی براساس فاکتورهایی مانند:

نوع پارچه، جنس پارچه، عرض و گرماژ، سبک دوخت ارزش گذاری می‌شوند.

در مرحله اول آن ها را طبق نمونه هایی بررسی می‌کنند و بعد از سنجیدن فاکتورهای بالا برای آن ها تعرفه مشخص می کنند .و همچنین ، این تعرفه ها توسط گمرک تعیین شده و در بخشنامه های مربوطه اعلام می‌شود. ناگفته نماند که حقوق و عوارضی که برای کالایی مثل پارچه در نظر گرفته می‌شود 32 درصد از ارزش کل پارچه است. هزینه های پارچه براساس فاکتورهای زیر تقسیم بندی شده است:

1.هزینه ی خود پارچه

2.بازرسی کیفی پارچه

3.هزینه بیمه پارچه

4.هزینه انبار داری پارچه

5.خدمات حمل و نقل پارچه

6.هزینه دریافت مجوز واردات پارچه

7.هزینه های گمرکی پارچه

همان گونه که می دانید ،پارچه ها دارای انواع متفاوتی وجود دارند. که هرکدام به نسبت جنسی که دارند ارزش گذاری می‌شوند از این رو هرچه جنس آن پارچه  مرغوب تر و با کیفیت تر باشد دارای قیمت بیشتری است. و از دیگر مواردی که شامل هزینه های واردات پارچه و خرید آن می شود ، بازرسی کیفی است که در بخش تعرفه واردات مورد بررسی قرار می‌گیرد. این هزینه ها برعهده مشتری نیست و صادرکننده باید از لحظه ارسال یا مبدا آن را به خوبی بررسی کنند و بعد فاکتور آن را صادر کنند.

از مهم ترین مباحث در واردات پارچه و یا هر کالای دیگر مبحث بیمه کردن کالا می باشد ،بیمه کردن کالاها در صادر کردن آن ها می‌باشد و دارای مزایای بسیاری است زیرا اگر اتفاقی برای آن ها بیفتد بیمه متحمل خسارت می‌شود و نگرانی های شما تا حد زیادی کمتر می شود. بنابراین هزینه ای که برای آن در نظر گرفته شده است به متحمل شدن خسارات وارده می‌ارزد.

و زمانی که پارچه ها را به انبار انتقال می‌دهند باید وقتی در آنجا بمانند تا موقع ترخیص آنها برسد.حجم، نوع، مدت نگهداری و تعداد آن ها در هزینه انبارداری دخیل است و قبل از ترخیص باید از این موارد اطلاع داشته باشید.تا در مراحل بعدی دچار مشکل نشوید.

همواره حجم سفارشات پارچه ها به دلیل کاربرد زیاد  بالا است. از این رو بنابر حجم آن ها، نوع حمل و نقل نیز تعیین می‌شود. این که پارچه چگونه حمل می‌شود و از چه طریقی ارسال می‌گردد بسیار حائذ اهمیت است. اگر به صورت هوایی باشد هزینه بیشتری باید پرداخته شود. اما روش های زمینی و دریایی به نسبت هوایی هزینه کمتری را شامل می‌شوند.

از دیگر موارد هزینه ترخیص کالا ها این است که برای ترخیص کالا مجوز هایی نیاز است که اخد آن ها الزامی است. بنابراین باید قبل از هرچیزی به عنوان مدارک ارائه شده، مجوزات را نیز تحویل دهید. در بخش مدارک مورد نیاز گفته شد که علاوه بر مجوزات، کارت بازرگانی نیز ضروری می‌باشد.

و در اخر گمرک براساس فاکتورهای متنوعی که وجود دارد  این هزینه را پایه گذاری می‌کند. و کالاها قبل از ارسال بررسی می‌شوند و بنا بر نوع و ساخت و کشور صادرکننده و واردکننده آن را تعیین می‌کنند.و هزینه های گمرکی را مشخص می کنند‌. البته که دیگر خدمات همکاران ما در مجموعه ترخیص کاران 24 نیز باید به ترخیص پمپ ، ترخیص موبایل و … نیز اشاره کرد که واردات همه نوع محصول به صورت کاملا قانونی و در کمترین زمان ممکن انجام می گیرد.

3 دیدگاه. همین الان خارج شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست